fredag den 29. august 2014

Weekend


Denne uge er gået så hurtigt. Mandag gjorde jeg rent. Tirsdag var min og Felix' nye Mødregruppe på besøg. Onsdag var jeg inde i byen og hente min færdige halskæde, som jeg fik af min mand og børnene i fødselsdagsgave. Den skal jeg nok vise i et andet indlæg. Og onsdag eftermiddag kom mine forældre på besøg. Torsdag havde jeg en folk skønne mødre og deres babyer på besøg. Det var de piger, som jeg har gået til gravide Pilates med, og hvor vi mødes en gang imellem efter vi nu har født. Det var super hyggeligt, og snakken gik på kryds og tværs. Og i dag fredag havde jeg barslesbesøg af to gode veninder, som kom med en skøn gave til Felix. 
I eftermiddags har jeg blot hygget med Felix, som er begyndt at pludre noget så hyggeligt. 
Som optakt til en god weekend stod aftensmaden i dag på beskidte hjemmelavede burgere med det hele. Mums de var gode. Efter aftensmaden legede far og Oliver med lego, hvor de byggede høje tårn. Man kunne høre inde fra stuen at de hyggede sig. 
Da Oliver var blevet puttet blev det tunge skyts fundet frem: nemlig snoller, chips og cola i rigelige mængder. Mums igen.
Nu kan det kun blive en god weekend.

Næsten uge er ikke helt så tætpakket med aftaler, da alt til barnedåben skal klargøres til næste weekends dåb. 

God weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar