tirsdag den 19. august 2014

Test af Cool-kidz shampoo
Jeg og ikke mindst Oliver er blevet udvalgt til at teste Cool-Kidz shampoo for Luksusbaby.dk. De tester altid deres mærker og produkter inden de evt skal indgå i webshoppen. På den måde har firmaet erfaringer med alle deres produkter, hvilket jeg synes er god stil.

Produktet vi tester er en 100 ml Shampoo med bananduft til 89 kr. Der findes også andre typer shampoo med 250 ml til 139 kr, hvor man altså får lidt flere ml for pengene.
Som noget smart har Cool-kidz en såkaldt Krible-Krable shampoo. Den indeholder tea tree olie, som har en antibakteriel og forebyggende effekt mod lus. Jeg forestiller mig, at denne shampoo vil være en kær ven i hjemmet, når Oliver skal i børnehave. Hvis der er noget jeg ikke kan udstå, så er det krible-krable dyr :) Denne shampoo koster 139 kr. 


Men tilbage til den egentlige test for Luksusbaby.dk
Oliver er helt med på ideen med at teste shampooen. Jeg lader ham undersøge produktet, og han bemærker hurtigt at shampooen dufter af banan. Der er altså et sensorisk element i produktet, som Oliver er glad for. Det gør oplevelsen mere hyggelig for ham. 
Shampooen er drøj i brug, og giver en mild skummende effekt. Den er nem at massere ud i håret, og svier ikke i øjnene. Den er ligeledes nem at skylle ud af håret igen, og efterlader ingen sæberester. Da håret er tørt er det let at frisere, i modsætning til den shampoo vi normalt bruger. Det er endnu et plus i Olivers bog, for han er ikke glad for at blive friseret.

Min eneste anke ved shampooen er, at den ikke er mærket med astma og allergi-mærkatet eller lignende. Der er heller ikke angivet, at shampooen er dermatologisk testet.
Oliver har normalt meget sart hud, og reagerer på forskellige produkter. Men der er hverken hudirritation, rødme eller kløe efter brug af shampooen, så jeg konkluderer at den er mild og skånsom for huden.
Cool-kidz's hjemmeside og selvfølgelig på etiketten på shampooen kan man også se indholdsfortegnelsen. Der er kun brugt få og harmløse indholdsstoffer, som ses her:

Ingredienser: Vand, sulfat, salt, panthenol, glycerin, bananaroma og natriumbenzoat.

Ingredienserne er også økologiske, og indeholder ikke parabener, farvestoffer, kunstig parfume, Silikoner, PEGs, SLS, SLES, Lanolin og Hormonforstyrrende stoffer. Duften i shampooen er levnedsmiddelgodkendt, og bruges også til fremstillingen af bolcher og vitaminpiller. Der er kun tale om rene produkter.

Så alt i alt siger Oliver og undertegnede god for shampoo'en fra Cool-kidz og tak fordi vi måtte teste den for Luksusbaby.dk.


Indlægget er udgivet i samarbejde med Luksusbaby.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar