mandag den 2. juni 2014

Sommershorts fra LEGO Wear

 
Oliver har været så heldig at få lov til at teste et par skønne shorts fra LEGO Wear.
Shortsene er i lækker kvalitet, og man får værdi for alle pengene fordi der er tænkt over brugervenlighed, design og funktionalitet i LEGO Wears tøj. Det kan godt være, at tøjet ikke er i de afdæmpede farver, som mange mødre gerne ser deres børn gå i, men til gengæld er det super lækkert tøj, som Oliver elsker at få på hver gang. Vi skal aldrig diskutere tøjvalg, hvis jeg har valgt LEGO Wear til ham en morgen. Til gengæld kan det give tøjkriser, hvis jeg ikke har fået vasket hans LEGO Wear hurtigt nok.

Noget af det som jeg kigger efter, når jeg vælger tøj til Oliver er pasform. Det er vigtigt, at især bukserne kan reguleres i livet fordi Oliver er en slank og høj dreng. De nye shorts er derfor valgt i str. 98, selvom Oliver endnu ikke er fyldt 2,5 år. De passer ham stadig fint i livet, fordi shortsene er regulerbare i taljen.

 Shortsene har et snit lidt a la chinos, blot med elastisk linning i taljen, istedet for de pokkers knapper og lynlås. Han ser derfor laber ud i shortsene med en lækker polo t-shirt eller lignende. De fåes i hhv. mørkeblå, blå og rød.
De er allerede blevet de fortrukne sommerbukser hos Oliver. Han kalder dem LEGO'erne. Problemet er bare, at når man er en aktiv dreng, så bliver shortsene beskidte, og trænger til vask efter en dags brug i dagplejen. Hvis det stod til ham skulle shortsene helst være nyvaskede hver morgen for tiden. Vejret er nemlig helt formidabelt i øjeblikket, og de fleste dage indbyder til shorts og t-shirts. Derfor bliver de nye LEGO Wear shorts også vasket hyppigt for at følge med Olivers efterspørgsel.
Shortsene holder sig rigtig godt i vask, og man kan ikke se, at de er blevet vasket hyppigt allerede, ej heller at de bliver godt brugt i dagplejen.
Vi håber på mange varme sommerdage, hvor shortsene kan blive brugt. Det kunne eventuelt være, at jeg skulle supplere med et par ekstra LEGO shorts, så min vaskemaskine ikke skal køre helt så hyppigt.

Indlæget er bragt i samarbejde med LEGO Wear.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar