torsdag den 19. juni 2014

Reima lækkerier til lillebror


Reima har været så sød at sende et par ting til lillebror, som han med sikkerhed vil få glæde af efter sin (forhåbentlige snarlige) ankomst.
Han er blevet forkælet med en "sovepose", som både er helt ideel til at sove i til efteråret, men også når han skal ud og køre i bil. Der er nemlig plads til at man kan spænde autostolens sele igennem dragten. Smart :)
Og den har også mulighed for at lukke ærmerne, så de små fingre ikke kommer til at fryse til efteråret. Jeg husker ihvertfald tydeligt fra Oliver, at det var svært at få vanter på meget små babyfingre uden at de automatisk faldt af igen. Problem solved. Den bliver med sikkerhed en favorit til efteråret. Lignende kan fås i Reimashoppen.
Og her til sommer har lillebror fået en tynd og let sommer-cardigan i lækkert frotte. Den har en inderside der er superblød, og som er lavet af antibakterielt bambus. Den er så fin og med mange lækre detaljer. Se bare lapperne på ærmerne og de fine trykknapper. Min lille mand bliver top lækker fra start af.


Generelt har Reima lavet en rigtig fin babykollektion, som indeholder rigtig mange fine items.

Reima har lavet en rabatkode til mine læsere, som giver fri fragt:  juni2014

God sommer.

3 kommentarer:

 1. Den ser super lækker ud den sovepose, og jeg håber virkelig at du kommer med en anmeldelse når i har fået den brugt - jeg har nemlig selv haft kig på den en del gange efterhånden, synes i sær detaljen med autostolen er rigtig god, for har aldrig været fan af at børn sidder med store jakker på i en bil, og da slet ikke små babyer.
  Og man slipper også for en kold fod fordi strømpen er røget af, synes virkelig at jeg kan se mange praktiske ting i soveposen, og samtidig er den også rigtig sød.

  Håber inderligt at den også kan fåes når det engang bliver vores tur♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig vil jeg gerne komme med en anmeldelse, når den er kommet i brug. Mind mig evt om det igen, hvis ammehjernen svigter :)
   Jeg tænker også, at den vil være god til barnevognen eller en tur i klapvogn.
   Og jeg er sikker på, at lignende sovepose også fåes i fremtiden, om end så gemmer jeg min, så ved du hvor man kan få en, hvis de ikke er i produktion mere :)

   Mvh Ditte

   Slet
  2. Så må vi se om jeg også kan huske det, hehe - ej, mon ikke jeg kan hvis en dag der dukker et billede op af lillebror i den :-)
   - har faktisk overvejet at købe en af soveposerne fra IKEA, for at undgå en baby der sparker dynen af, men samtidig så udelukker det også bare alt det lækre sengetøj - DILEMMA!!
   Ej, det er nok meget godt at jeg ved der går mere end 9 måneder så mange ting jeg har der skal tages stilling til, kan slet ikke blive enig med mig selv jo :-)

   Slet