lørdag den 14. juni 2014

En sommerdag i zoologisk have


Fredag aften var vi i zoologisk have i Aalborg med Spar Nord Bank. Banken havde inviteret deres kunder (nok primært familier) med indenfor til en hyggelig aften i zoo.
Vejret var helt perfekt, og alle gæsterne var glade og nød parken og dyrene. Det var hyggeligt at se dyrene sammen med Oliver og vi havde alle tre en dejlig aften.
Vi spiste lækker mad på restauranten i parken, hvor Oliver var elle vild med deres hjemmelavede pasta og kødsauce. Manden og jeg fik gourmet burger med fritter. Mums :)

Parken har til denne sæson fået lavet den flotteste naturlegeplads, hvor Oliver slog sig løs. Og de har bygget en zoofari-scene, hvor dyrepasserne og nogle af parkens dyr optræder.
Lige ved siden af legepladsen er der også blevet bygget et grillområde, hvor man selv kan grille medbragt mad. Det vil vi helt sikkert gøre brug af, når børnene bliver større. Så kan vi sidde og grille og nyde maden, imens vi kan holde øje med børnene, som leger på legepladsen lige ved siden af.

Oliver var træt og klar til at komme hjem, da vi nogle timer senere gik mod udgangen. Der havde vi set elefanterne, girafferne, Zebraerne, alle de dyr man ikke kender navnene på, klappet samtlige geder og leget på legepladsen.Oliver fik børstet tænder inden vi forlod parken, fordi vi vidste at han højest sandsynligt ville falde i søvn i bilen på vej hjem. Ganske rigtigt - så gik der ikke mange minutter førend der var ro på bagsædet :)

Det må være et kvalitetstegn for en vellykket dag.


Oliver øver sig i at smile til kameraet.

1 kommentar:

  1. Hvor er det dejligt for jer med sådanne stunder med Oliver, inden lillebror kommer - det gjorde vi også meget i sommeren 2011 med Kongen, inden Badutten kom til verden i oktober. Det vil du nyde at tænke tilbage på, når baby er kommet, og tiden er mere knap. Det lyder i øvrigt vildt dejligt med de nye ting i zoo - vi har ikke længere årskort dertil, men overvejer det igen :)

    SvarSlet