onsdag den 19. marts 2014

Inspiration til Olivers storebrorværelse

Jeg har forelsket mig i dette skønne børneværelse, som er lavet af grafisk designer og illustrator Marie Willumsen. Jeg drømmer om, at lave de to skønne vægmalerier på Olivers storebrorsværelse. Jeg ved bare ikke helt om jeg har evnerne dertil. Jeg ved ihvertfald ikke helt, hvordan jeg skal fange projektet an.
Jeg elsker alt ved dette værelse, og kunne sagtens implementere alle elementerne på Olivers nye værelse. Vi har dog både en fin Leander seng, som skal laves til Juniorseng, når den kommer ind på det nye værelse. Vi har også nogle Montana reoler, som tidligere stod på vores kontor, som skal fungere som opbevaring af legetøj til Olivers nye værelse.
 BC9D3659.jpg
Jeg kan også rigtig godt lide trækasserne i reolen, hvor der er malet "bjerge" i sort på. Oliver får nogle hvide Montana bogkasser på værelset, hvor det kunne være rigtig fint med de flotte trækasser i. 
BC9D3661.jpg
Og til Olivers bedste godnathistorier kunne det være flot med disse gallerihylder. Jeg tænker at de kunne være over hovedgærdet på hans seng. Jeg mener, at have set nogle lignende i Ikea til få penge. Og jeg er også vild med det flotte vægmaleri på det nederste billede. Det kunne jeg tænke mig skulle være på væggen over Montana reolerne.

BC9D3655.jpg  Roxy's room
 Alle billeder er lånt hos Marie Willumsens flotte univers.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar