fredag den 21. februar 2014

Mine udsalgskøb med 50% rabat på ReimashopJeg har ventet længe på at Reimashop skulle sætte deres udsalgs-slutspurt ind. I dag er alle vintervarer blevet nedsat med 50%, og der er mange gode køb at gøre.
Jeg havde udset mig et par varer, som jeg ville sikre mig til Oliver til næste vinter.
Jeg har som vist tidligere, her og her, gjort mig tanker om hvilke sager jeg særligt var på udkig efter. Jeg fik ikke helt det jeg gik efter, fordi den elskede Sammy flyverdragt var udsolgt i str 98 i blå. Øv. Og Dobbelt dobbelt øv. Men jeg fandt mig en anden darling, som jeg synes er næsten lige så flot. Nemlig Ludde flyverdragten, som også er Reimatec kvalitet. Det skal være top kvalitet, når det skal med Oliver i børnehave næste vinter.

Jeg var i tvivl om jeg skulle købe den helt varme dunjakke Olly, eller den "normale" varme vinterjakke Toby. Jeg blev rådet af Reimashoppens rigtig gode kunderservice til at købe Toby jakken, da dunjakken godt kunne blive for varm og klodset på almindelige og milde vinterdage. Derimod kan man altid tage en ekstra trøje under en Toby vinterjakke, hvis der skulle være polarvinter næste år :) Oftest bruger Oliver sin vinterjakke til køreture i bilen eller lignende, hvorimod flyverdragten bruges udendørs til leg og ballade. Jakken skal altså ikke udfordres helt så meget som flyverdragten.
Jeg har købt både jakke og flyverdragt i str 98, som jeg vil mene passer Oliver næste vinter. Han har nemlig brugt str 92 denne vinter.

Sidst men ikke mindst blev det også til en lille fin hue til Oliver.
Han bliver super smart og varm næste vinter, og jeg glæder mig allerede til at modtage lækkerierne :)
God fredag og god shoppelyst :)

Nu går jeg i hi og gemmer mig, så min mand ikke opdager, at jeg har shoppet som en vild :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar