lørdag den 15. februar 2014

Gæsteværelset er nu færdigt

Jeg har lavet de sidste detaljer på gæsteværelset i denne omgang. Der er altid plads til forbedringer, men nu er det Olivers kommende værelse der virkelig står for tur. 
På gæsteværelset har vi fået opsat skabsvæggen. Vi er virkelig glade for resultatet. Der ser både pænt ud (især på grund af de flotte greb jeg har valgt ;) ) og har en rigtig god funktionalitet. Nu er der styr på bøgerne, papirerne og alt rodet. Grebene fra Anne Black fandt jeg på udsalg til halv pris.
Jeg har også købt et flot Hay sengetæppe til gæstesengen på dba.dk, til under halv pris af nyprisen. Jeg gav 500kr for incl porto. Det synes jeg er en god pris. Jeg kunne aldrig drømme om at giver over 1000kr for et sengetæppe - og slet ikke til gæsteværelset. Tæppet er som nyt, og passer perfekt til værelset. Og det giver en hyggelig stemning på værelset.
En del af pynten på værelset er noget vi har haft derinde tidligere. Jeg var dog lige i ikea i går for at købe lidt mere pynt i form af to puder, to skifterammer, en gul orkide samt gule lys. Plakaten var en jeg havde fra tidligere. Jeg har holdt farvevalget i lilla/gule nuancer, hvilket udsprang af mit valg af greb til skabslågerne. Jeg er rigtig glad for resultatet, selvom valget af den gule farve på grebene var spontan. Man bliver glad af farverne uden at det virker for overvældende. Og jeg overvejer endda at male skamlen gul, hvis jeg kan finde noget billigt maling. Og en smart gul lampeskærm kunne også være fin, synes jeg. Men det kunne jeg ikke lige opstøve i ikea i går. 
Det er store skridt med de vilde farver for en ellers farveforskrækket type som mig :)
Nu mangler vi bare nogle overnattende gæster der kan indvige det nye gæsteværelse. 

Værsgo' at bedøm...


Næste stop - projekt storebror-værelse...

Rigtig god weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar