lørdag den 22. februar 2014

Forårsønsker fra Reima

Dette forår kan Reima fejre 70 års jubilæum. Det synes jeg er flot, da der er mange lækre brands der må bukke under og lukke i disse krisetider.
I anledningen af Reimas jubilæum har de lavet en retro kollektion, hvor nogle styles er inspireret af fordumstiderne. På de øvrige styles synes jeg også at der er kælet for detaljerne. Der er ihvertfald nogle ting jeg er blevet forelsket i. 
Det kommer ikke bag på nogen, at mine favoritter er meget klassiske og navy. Det er et elegant udtryk som tiltaler mig, og sammenspillet mellem den navy farve og de fine detaljer med hvide og brune farver er efter perfekt efter min smag. 
Jeg er til gengæld ikke så pjattet med de helt farvestrålende styles fra kollektionen i vild rød eller gul. Det bringer minder tilbage til min børnehavetid, hvor vi alle lignede noget som hver især var blevet tildelt en af regnbuens farver :) 
Men ligegyldigt hvilken model man vælger, så kan jeg godt lide, at man altid får en høj kvalitet.

Nu mangler vi bare noget varme og sol, så foråret kommer frem og vi kan trække i forårstøjet. 


4 kommentarer:

 1. Det er da nogle super fine ting, de har fået lavet :D

  Bruger du egentlig termotøj og regntøj til Oliver, eller har du bare de der overgangsflyverdragter til ham? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa. Ja, jeg synes også at det er nogle fine ting de har designet i år.
   Jeg har både et sæt Reimatec regntøj, som har rigtig høj åndbarhed og vandsøjletryk. Der bruger Oliver jakken som almindelig forårsjakke. Og i de tidlige forår har han fleece under jakken, som kan knappes i via Play-layers.
   Og så har han en Reimatec flyverdragt til forår/efterår. Det fungerer super godt, og dagplejen er rigtig glad for den løsning.

   Hvad bruger i?

   Slet
  2. Tak for svaret. Jamen jeg overvejer at købe en softshell dragt enten fra PDL eller Name It som erstatning for regntøj og termotøj. Er bare lidt i tvivl og så vidste jeg jo at du er ekspert når det gælder overtøj til ungerne :P

   Slet
  3. Jeg synes også, at PdL og Name it har lavet nogle fine ting, og selve metervaren er også rimelig vandtæt. Men stoffet er stift, og åndbarheden er ikke god, og sømmene er ikke tapede. Det betyder, at det alt i alt ikke er noget jeg ville bruge som regntøj, eller primært overtøj i dagplejen. Det vil ihverfald ikke kunne stå distancen i Olivers dagpleje. De er nemlig meget ude i alt vejr og vind.
   Men det kunne være smart med en soft Shell som "pæn" jakke.

   Slet