onsdag den 12. februar 2014

En lillebror


I sidste uge var vi til 20 ugers scanning. Og det viste sig allerede efter få øjeblikke, at vi venter en lille dreng mere. Oliver får en hermed en lillebror til Sankt hans. Og vi glæder os.

Lillebror lå med numsen fremme, da scanneren blev sat på maven, så kønnet blev hurtigt kendt : )
Lillebror blev scannet meget grundigt, og alt så meget fint ud. Lillebrors størrelse var helt som forventet, og både hjerte, hjerne og organer så fine ud. Men det blev ikke til mange flotte billeder eller 3D-scanning denne gang, da lillebror lå dybt nede i livmoderen, hvor det var svært at få klare billeder. Men pyt med det. Så længe lillebror er sund og rask, så skidt med resten. 
Nu er graviditeten blevet mere virkelig, når jeg ved det er en dreng vi venter. Jeg kan forberede det kommende babyværelse, som jo ikke skal ændres så meget. Det er nemlig Olivers gamle værelse, som lillebror overtager. Og jeg kan få skabt et overblik over babytøjet. Jeg har gemt alt Olivers babytøj. Måske skal der købes lidt sommertøj til lillebror, da Oliver mest har haft varmt tøj og uldsager i de spæde størrelser. Han er jo et vinterbarn fra december, og lillebror bliver et sommerbarn. Men der er sikkert en masse ting, som kan bruges. Min mor er også sat på en opgave med at strikke nogle lækre cardigans, huer, undertrøjer og et babtæppe i bomuld/silke-garn. Alt det med tøjet venter jeg med til senere. Først skal vi have lavet Olivers nye værelse, så lillebrors værelse står parat til indflytning.
Et skridt af gangen...

8 kommentarer:

 1. Tillykke med lillebror! (: Man bliver sgu så glad uanset hvilket køn det er, så længe det har det godt.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke! Dejligt med en lillebror <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også glad for. Oliver er så sød, at man gerne vil have en baby der er ligesom ham. Nu kan jeg næsten kalde mig drengemor ligesom dig :)

   Slet
 3. Stort tillykke! Det bliver fantastisk :D har I en ide om, hvad han skal hedde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Vi er ikke nået til enighed (overhovedet) mht navne. Men jeg vil rigtig gerne have at han skal hedde Theodor ;) det passer fint sammen med Olivers navn. Olivers kælenavn er Oli, og Theo er jo et passende kælenavn for Theodor. Så på den måde passer de også godt til hinanden, fordi de begge har kælenavne, og næsten er lige lange. Og har lige mange stavelser.
   Gode forslag til navne er meget velkomne :)
   Jeg kan også godt lige betydningen af Theodor. Det betyder nemlig Guds gave. Theo=Gud og dor=gave.

   Slet
 4. Tillykke med jeres kommende dreng. Theodor er et fint navn. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Også tillykke med jeres dreng.
   Jeg synes også godt om Theodor er et godt navn. Nu må vi se om manden kan blive overtalt. Eller om der dukker nogle endnu bedre navne op. Gode bud er ihverfald velkomne.

   Slet