torsdag den 2. januar 2014

Projekt nyt børneværelse

Når der ankommer en lille ny beboer på matriklen til sommer skal vi have gjort et ekstra værelse klar. Vi har valgt, at der er Oliver der skal have et lidt større storebrorværelse, hvor der er plads til ekstra leg (læs: så der ikke flyder helt så meget med legetøj i stuen).
Vi skal have tømt kontoret, hvori Olivers nye værelse skal være. 
Det er lidt af en udfordring at tømme et 12 kvm rum, uden at vide hvor vi skal gøre af alle tingene. Vi har et gæsteværelse, som er ret beskedent, som skal slås sammen med kontoret. Eller det vil sige, at vi skal have fundet en god opbevaringsløsning til gæsteværelset, så alle bøger og mapper kan gemmet pænt af vejen derinde.
Vi har derfor tænkt, at der skal anskaffes et skydedørs skab, som fylder en hel væg. 
Deri skal der være plads til alle vores ringbind og bøger, men også en masse sengetøj, håndklæder, fritidstøj, ekstra sko og støvler og sommerdyner. Skabet bliver altså udnyttet MAX. Jeg har bl.a. set på dette skab fra XL-byg, som de har på tilbud lige pt., som vil passe perfekt derind.
 
I Olivers kommende storebror-værelse skal vi have lavet nyt flot gipsloft med et par halogenspots, samt have lave en lydisolerende forsatsvæg. Olivers kommende værelse ligger nemlig lige op mod spisestuen, hvor vi altid sidder, når vi har gæster. Med en forsatsvæg vil der ikke være helt så lydt inde på det nye værelse. Oliver kan derved sove i fred, imens der er gæster. Vi tænker at bygge væggen op i FERMACELL fibergips, da det har gode lydisolerende egenskaber ift. almindelige gipsplader.
Det er altid spændende, at lave nye små byggeprojekter herhjemme, selvom det støver og larmer lidt. Vi tænker at gå i gang her i starten af det nye år, hvor der stadig er indendørsvejr, og hvor jeg ikke er alt for tyk endnu til at kunne hjælpe til med projektet.
Inspiration fundet her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar