mandag den 11. november 2013

Leg i efterårsvejret

Det har været en dejlig weekend, selvom regnen silede ned det meste af lørdagen. Vi var ude at lege på legepladsen søndag, hvor regnen var ophørt, men hvor der til gengæld var koldt og blæsende. Jeg har derfor fundet min dejlige varme PBO vinterjakke frem fra gemmerne. Den købte jeg sidste vinter i slutningen af sæsonen til -70%. Ahh.

Oliver blev iklædt sin Reima Dwayne flyverdragt, som nu passer til det råkolde vejr. Den har så skøn pasform, selvom der er stadig er god plads til at vokse. Han var dejlig varm på kroppen hele tiden, selvom han kun havde en langærmet t-shirt under flyverdragten. Så den kan helt sikkert klare ekstrem kulde, med et lag uld under dragten, når der bliver piv koldt til vinter.
Det blev til en masse dejlig leg, som i kan se på billederne.
Som jeg tidligere har nævnt har Reima isolering ved numsen, så Oliver ikke bliver kold og forkølet, når han sidder og leger på de kolde, våde fliser.


Da vi kom hjem fra legepladsen samlede vi nedfaldsæbler i haven, som Oliver var rigtig sød til at hjælpe med at samle i spanden. Og smage lidt på 😀. 
Oliver er vildt glad for sin cykelhjelm, og vil helst have den på hele tiden.
1 kommentar:

  1. Det nederste billede er bare alt for kært! Æbler fra haven er da også bare de bedste ;)

    SvarSlet