fredag den 30. august 2013

Vintertøjsdrømme


Jeg er ved at undersøge hvilken Reima flyverdragt Oliver skal slå sine folder i denne vinter. Men udvalget er så stort, og jeg er så ubeslutsom. Det er en dårlig combi :)
Jeg kan godt lige klassiske dragter uden så meget kulør. Bare helt enkelt. Gerne mørkeblå. Men derfor er der stadig mange valg.
Jeg kan bedst lide, når der er elastik lukning ved ærmerne frem for velcro. Jeg kan bedst lide én lang lynlås ned til det ene knæ, men uden flap med knapper henover. Og jeg kan bedst lide elastik i ryggen, fremfor indvendigt bånd i taljen.
Og med disse (meget vigtige) detaljer, så gør det beslutningsprocessen lidt besværlig. Altså på den gode måde.
Egentlig er jeg vildt med PASFORMEN og SNITTET på denne flyverdragt, men absolut ikke farven.
Gid den fandtes i en klassisk mørkeblå eller grå farve. Det ville være min drøm.

Egentlig svarer den nedenstående Reimadragt egentlig meget godt til min ønskedragt til Oliver, men den har blot et vandsøjletryk på 3000, og er derfor ikke en Reimatec, ligesom alle de andre dragter jeg har set på. Reimatec dragterne har nemlig et vandsøjletryk på over 10.000. 
Derfor ved jeg ikke om den er varm og holdbar nok til udendørslivet i en hel vinter. Men fin det er den.
Til gengæld er jeg faldet helt pladask for denne gudesmukke Reimatec jakke i marineblå med pels. Gid den kunne komme hjem til Oliver og bo. Se alle de flotte detaljer.
Er der nogen der kan hjælpe med at vælge den flotteste flyverdragt til Oliver ud fra mine ønsker, så modtages det med kyshånd :)

Billeder og tøj er fra www.reimashop.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar