torsdag den 1. august 2013

Reima køb til næste sæson

Jeg har købt et par skønne items til Oliver til næste forår. Jeg har købt denne super lækre forårs/efterårsjakke, som har play layers. Olivers nuværende forårsjakke har også play layers, hvilket vil sige, at man kan knappe en fleecetrøje inden i, så jakken er varm. Det har været en virkelig vigtig egenskab, og som har gjort overgangen fra vinterjakke til forårsjakke nem. 
Denne jakke har min mand faktisk valgt, fordi jeg ikke kunne bestemme mig imellem de forskellige flotte modeller. 
Det kan godt være, at jakkerne ikke er de smukkeste når man ser dem på nettet, men jeg blev helt forelsket i jakken, da jeg modtog den. Det er svært at forklare hvor lækker en kvalitet den er lavet i, men den minder mest af alt om en softshell jakke, men med et højt vandsøjletryk. Den har så mange flotte detaljer og finesser, som imponerer. Jeg har lyst til at købe hele webshoppen. Jeg købte dog kun forårsjakken til næste forår, en matchende fleece inderjakke og en fin hue.


Forårsvarerene er sat ned med 50%, men jeg fik en mail fra Reima, hvor der var en rabatkode med yderligere 10% rabat på købet. Det var mit startskud. Jeg kunne ikke stå for fristelsen, når der nu var 60% rabat. 
Der kom yderligere 10% rabat på ovenstående varer ved købet.

Gid jeg kunne iklæde Oliver jakken med det samme, men jeg må pænt hænge de nye fine varer på bøjle i skabet. 
Reima jakken hænger i skabet ved siden af Olivers kommende Mini a ture vinterjakke, men jeg må indrømme, at Mini a ture jakken ser tarvelig ud mht kvalitet ved siden af Reima jakken. Jeg holder mig fremover til Reima, Reima og kun Reima. Bum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar