søndag den 7. juli 2013

Test af Reima SS13

Jeg har fået lov til at test en række items fra Reimas SS13 kollektion. Jeg vil bringe et resume af det tøj jeg har testet.Jeg har testet Reimatec jakken Sumu i grå i str 86.
Reimatec® jakke Sumu
Reimatec jakke Sumu
Jakken  og regnbukserne er vindtætte, vandtætte og åndbare, og har et vandsøjletryk på over 10.000, hvilket er imponerende.
Jeg er ovenud imponeret over kvaliteten. Der er ikke noget at sætte en finger på. Min søn har budt tøjet på lidt af hvert, og det ser stadig ud som helt nyt. Tøjet er med i dagpleje, og bliver brugt hver dag.
Reimatec®-bukser med seler Tuikku
Reimatec - bukser med seler Tuikku. Bukserne har god pasform og er lette for Oliver at få på, da lyslåsen går helt ned langs det ene ben.

En af de oplevelser med tøjet, som jeg fryder mig over var en dag, hvor dagplejen skulle køre en lang tur i skoven. Vejret var gråt, så børnene havde taget regntøj på. Pludselig brød himlen løs, da de var aller længst væk hjemmefra. Regnen piskede ned og alle blev gennemblødte - pånær Oliver. Han var tør og varm på kroppen da de kom hjem igen, også selvom alle andre børn også havde haft regntøj på. Det sluttede bare ikke tæt ved ærmer og hals, og kunne ikke klare vandsøjletrykket. Det kunne Olivers Reimatec tøj. Selv Olivers gamle dagplejemor med 27 års erfaring var meget imponeret over Reimas kvalitet. Kort efter de var kommet ind i tørvejr var regntøjet igen tørt. Der var heller ingen våde kanter, som gjorde jakken klam at tage på igen, da jeg hentede Oliver om eftermiddagen.
En anden god oplevelse jeg har haft med Reimatec jakken var en dag, hvor de sad og spiste ude til frokost i dagplejen, og hvor han havde sin forårsjakke på. Pludselig begyndte han at kaste op, hvilket blev smurt ind i hele jakken. Dagplejemoderen pakkede bare jakken ind i en plasticpose, og jeg fik jakken med hjem om eftermiddagen. Da jeg hentede Oliver om eftermiddagen i dagplejen tog jeg posen med jakken med hjem. Jeg pakkede en jakke ud, der var virkelig klam. Jeg kom derfor straks jakken i vaskemaskinen med vaskemiddel til overtøj. Efter vask kom der en jakke ud, som igen så ud som ny. Den bar slet ikke præg af, at have været udsat for strabadser i løbet af dagen. Sådan kan jeg blive ved.
Detajlegraden er også overlegen, hvilket imponerer en perfektionist som mig. Ofte er der noget der fnuldrer eller velcro der bliver slapt eller frynser. Reimatec er lavet til perfektion. Jeg er også slemt tilfreds med pasformen på alt tøjet.
En af de ting der har imponeret mig mest er jakken. Den kan bruges som regntøj, med de smarte bukser til, og den kan bruges som fin fritidsjakke, med en smart hue til. Jeg behøver kun en jakke til alle disse formål. Det imponerer mig.


Som det ses på ovenstående billeder kan den også bruges som tidlig forårsjakke, blot med fleecejakken knappet i jakken. Den har nemlig det som Reima kalder Play Layers, som er mellemlagstøj, som på en enkelt måde kan knappes ind i f.eks. den testede Reimatec Sumu jakke. Det forlænger brugsperioden. Jeg synes ofte det er svært at finde ud af hvornår man skal gemme vinterflyverdragten væk og tage det flotte forårstøj frem. Især også fordi der i de tidlige forårsmåneder er meget koldt om morgen, og lunt om formiddagen. Dette problem er hermed løst for os i de kommende sæsoner.
Vi har testet en af Reimastec's  forårs og efterårs flyverdragter. Men her var det svært at finde den rigtig størrelse til Oliver. Størrelse 86 var i det mindste, imens str 92 var i det største. Så den er ikke blevet brugt helt så flittigt som jakken og bukserne, selvom Olivers dagplejemor er meget begejstret for dragten. Den er nem for hende at trække Oliver i, og den giver god bevægelsesfrihed. Den har vi endnu til gode at teste til fulde.
Reimatec®-flyverdragt til forår og efterår Archer
Reimatec flyverdragt til forår og efterår Archer.

 

Jeg har også testet et udvalg af Reimas huer. Her er jeg slemt imponeret over en ting - nemlig at de har vindstop ved ørerne, ligesom vinterhuerne også har. Det har med sikkerhed gjort, at Oliver ikke en eneste dag har døjet med ørerne. Og jeg vil til hver en tid vælge sådan en hue fremadrettet, som har holdt Olivers øre varme og fri for blæst.
Hue Mopo
Hue Mopo
Hue Vakt
Hue Vakt
Elefanthue Duktig
Hue Duktig


Elefanthuen har gjort underværker i foråret og efteråret, som en glidende overgang til og fra vintertøjet. Igen er der tænkt på detaljerne i huerne - de slutter tæt til ansigtet og har en fin pasform.
Dog vil jeg gerne bemærke, at der er en variabilitet i størrelsen blandt de testede huer, til trods for at de er samme størrelse.


Min eneste anke ved Reimas SS13 kollektion er måske designet, som i mine øjne ikke er så hipt som nogle andre mærker, f.eks. Mini a Ture, Wheat og ver de Terre. Nogle af Reimas SS13 items er MEGET kulørte og spraglede, hvor jeg måske værdsætter det mere enkle look. Der er plads til forbedring. Men for mig er det underordnet. Jeg vælger funktionalitet og kvalitet frem for alt.
Indlægget er et udtryk for mine egne holdninger og oplevelser. Billeder er lånt fra Reimas hjemmeside. Lige


nu har Reima -40% på deres kollektion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar