mandag den 22. april 2013

Værktøjsvogn

Jeg drømmer for tiden om denne værktøjsvogn fra Franske Janod til Oliver. Han elsker at lege til at han skruer og ordner ting og sager. Denne sag må lige være det ultimative legetøj for Oliver.
Jeg har læst mig til, at Janod er et fransk mærke fra bjergområdet Jura i de nordlige franske Alper. Janod laver bl.a. trælegetøj med høj funktionalitet og god kvalitet, hvilke er lige i min ånd.
I starten var jeg imod plastic legetøj, og favoriserede istedet trælegetøjet. Jeg har senere måtte give afkald på mit indre had til plastic legetøj, fordi Oliver elsker lavpraktisk legetøj uanset udseende og kvalitet. det er jo i sig selv meget godt. Men når jeg kan finde pænt legetøj som denne værkstedsvogn, så bliver jeg begejsteret. Jeg er bare knap så begejstret for prisen, da jeg jo ved at det kun er en perioden, at han finder legetøjet interresant. Men denne værkstedsvogn tænker jeg, at Oliver kan få glæde af i længere tid. I starten kan den bruges indendøre, hvor jeg forestiller mig at Oliver kan suse rundt og lege handymand i hjemmet. Når han bliver lidt ældre kan han tage den med udenfor i skuret, hvor han kan stå og lege med den, imens far er i værkstedet. 
Der følger en masse dele med til vognen, som kan lege med. Vognen har et smart magnetisk system, så værktøjet kan placeres på de rigtige pladser, og har 20 dele med både boltre, møtrikker skruer og værktøj - alt sammen lavet i træ.

Jeg bliver helt inspireret til at lege med det selv, hvis da handy-Oliver tillader dette :)
Denne er ihvertfald noteret på ønskesedlen.Jeg har kigget på forskellige webshops på nettet, men flere har den udsolgt.
Jeg har fundet den på webshoppen Pippi pippi.
Legetøjet fra Janod er velkendt på værende enkelt, funktionelt og i høj kvalitet, og med stærke farver og motiver, der stimulerer og udfordrer til aktiv leg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar