tirsdag den 2. april 2013

Tweet fra sommerhusidyl i Skagen

I påskeferien har vi været i Skagen i sommerhuset. Selvom det er koldt og blæsende nyder vi stadig ferien i fylde drag. Vi var nede og gå en tur i byen, hvor vi gik forbi i vippefyret. Ellers bedrev vi tiden med lækker mad og drikkelse.
Hvad har resten af blogland lavet i påskeferien?3 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt - og lækkert ud! Uhh hvor jeg glæder mig til at få et glas hvidvin og et lille glas baileys når jeg har født! Mums, jeg savner godt nok, at kunne åbne en god flaske til lørdagsmaden en gang imellem :)

  Vi har virkelig slappet af i påskeferien. Vi plejer ellers altid at have 100 projekter så snart der er nogle fridage, men vi har alle bare været i vi-gider-ikke-lave-noget humør så vi har bare hygget og været på en masse udendørs ture :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for din besked. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at kunne nyde et glas vin igen. jeg smagte en enkelt mundfuld en gang i mellem da jeg var gravid og ammede. På den måde fik jeg stillet min trang.
   Nogle gange er det også dejligt med en helt afslappet ferie, hvor man ikke skal nå noget. Det er dejligt at dit bækken fortsat tillader gåture. Det er med at holde sig aktiv og lave en masse træning og øvelser, som styrker bækkenmuskulaturen og dermed mindsker smerterne fra bækkenet. Jeg døjede også rigtig meget med bækkenløsning, men kunne næsten holde det på et minimum ved hjælp af pilates træning flere gange om ugen.

   Mvh Ditte

   Slet
 2. Hvor lyder det bare som en skøn ferie :D Vi har jo bare været syge i påskeferien! :(

  SvarSlet