tirsdag den 23. april 2013

En tur på den gode legeplads

Oliver og jeg var en tur på legepladsen i eftermiddags. Han har været syg de sidste par dage, men er igen kommet til kræfter og er blevet frisk og drillesyg igen. Derfor trængte han til en lille tur på legepladsen og en gåtur i klapvognen, imens far tog et hvil derhjemme efter en lang dag på jobbet. Oliver blev klædt godt på i sin nye overgangsjakke fra Reima med aftagelig inderjakke i fleece, som kan forlænge jakkens brugsperiode. Jakken er 100% vind- og vandtæt ligesom huen også har vindstop ved ørene. Jeg vil nødigt have, at Oliver bliver syg igen, nu hvor han lige er blevet frisk igen. Derfor blev han klædt godt på til det blæsende "forårsvejr". Oliver nød turen på legepladsen, selvom blæsevejret næsten kunne sætte ham på slingrekurs, idet han ikke er helt sikker i sin gang endnu.
Han er blevet meget mere modig til at gå omkring på legepladsen selv. Han gik selv en tur i legehuset samt i tunnelrøret.
Da vi kom hjem igen var Oliver blevet sulten og spiste en stor portion boller i karry :) så kender man ham igen, selvom appetitten ellers har været svigtende de sidste par dage pga. sygdom.

2 kommentarer: