søndag den 24. marts 2013

Oliver kan gå !!

Endelig kom dagen, hvor Oliver tog mod til sig og begyndte at gå. Det skete, da jeg kom hjem fra arbejde i fredags, hvor Oliver kom gående helt af sig selv for at tage imod mig ude i gangen. Hvor blev jeg bare stolt, og Oliver var mindst lige så stolt over sin egen bedrift. Han smilede over hele ansigtet, samtidig med at han selvfølgelig koncentrerede sig for at holde sig oprejst :)
Allerede dagen efter om lørdagen var han mere sikker og modig på benene. Vi var nede på legepladsen for enden af vejen, hvor Oliver nød at gå forsigtigt omkring. Han gik også selv, nede fra legepladsen og hjem, kun med mormor ved den ene side. Men han ville gå hjem. Han skulle ihvertfald ikke sidde i klapvognen. Han ville SELV :) Det er dejligt at se, at han nyder friheden. Man kan se, at han pludselig har fået en langt større frihed, nu hvor han kan gå. Han kommer meget lettere omkring. Han jo er også over 15 måneder, og dermed er sen til at gå selv.  Han er hurtigt blevet sikker på benene, idet han har brugt de seneste mange måneder på at øve og gå med mor eller far i hånden.
I dag, søndag var han blevet endnu mere sikker på benene, og igen var vi på legepladsen. Han elsker "bilen" på naturlegepladsen, og allerede når han får øje på bilen på vej ned til legepladsen siger han "brruumm" :)
Billeder af Oliver der kan gå selv: (jubii :))Her er lidt billeder fra en solskinsrig søndag på legepladsen med min dejlige familie. Håber i alle har haft en dejlig weekend, trods sne og kulde :)

1 kommentar:

  1. Hvor dejligt at han endelig kan gå selv! :D
    Det giver bare SÅ meget frihed og det bliver pludselig så meget sjovere for ham at være udendørs :D

    SvarSlet