lørdag den 16. marts 2013

Hos frisøren

I dag har Oliver og jeg været ved frisøren. Vi har en lokal frisør i byen hvor vi bor, som har salon i hjemmet. Hun er super dygtig og det er en fornøjelse at blive klippet der. Min mand bliver også klippet der, og han bestiller tid til næste gang han skal klippes, så han er sikker på at få en ordenlig tid - så eftertragtet er Hair Room i vores lille by.. :)
Jeg har fået klippet spidserne samt fået en masse reflekser i håret i naturlige nuancer, men som alligevel kan ses. Jeg er ikke typen, der lige pludselig kaster mig ud i en knald rød page, så går forsigtig til værks :) Min frisør er heldigvis heller ikke til sådanne vilde udskejelser.
Men det bedste ved at skulle til frisør i dag var, at Oliver også skulle klippes for første gang. Jeg ringede efter min mand og Oliver lige inden frisøren var færdig med at komme farve i håret. Så kom min mand gående med Oliver i klapvognen, da vi blot bor 5 minutters gang derfra. Jeg har glædet mig som et lille barn til 'Olivers første gang ved frisøren' :)
Da manden var ved frisøren sidste gang snakkede frisøren om at det kunne være en god ide, at have lidt bestikkelse med imens Oliver skulle klippes, så han kunne sidde stille. Derfor havde jeg pakket en pose med rosiner, kiks og figenstang. Og hvis det gik helt galt havde frisøren også små vingummiposer i skuffen :)
Men han synes det var super spændende at blive klippet og kiggede nysgerrigt omkring i salonen. Frisøren gav også en kam, som han kunne sidde med i hånden, så han også følte at han var med i processen. Det er ikke fordi Oliver har så meget hår, men han trængte til at få klippet baby-totterne af. Nu er han blevet en rigtig lille dreng, men en rigtig frisure :) Oliver tøffede fra frisøren med far i hånden og med en god oplevelse i bagagen. (Og en vingummipose i hånden 😛)Ingen kommentarer:

Send en kommentar