onsdag den 13. februar 2013

Pimp my IKEA legekøkken

Vi var jo ude i IKEA i sidste uge for at købe et IKEA legekøkken til Oliver, som jeg skrev om her. Efter at have postet mit indlæg om legekøkkenet gav Denne frøken mig inspiration til at dekorere og gøre Olivers legekøkken lidt mere personligt. Simone synes at IKEA legekøkkenet kunne virke så upersonligt med de hvide låger og træfarvede korpus. Det kan jeg godt give hende ret i, men da Olivers legekøkken står ude i køkkenalrummet skulle det ikke være alt for iøjnefaldende og farverigt. Da jeg var ved at rydde op på Olivers værelse i dag stødte jeg på nogle overskydende wallstickers, som har været brugt til at pynte over Olivers pusleplads. Jeg tænkte, at de overskydende wallstickers kunne bruges til at pynte på legekøkkenet. Her er resultatet, som jeg selv er rigtig godt tilfreds med. Jeg synes stadig det er enkelt og sødt, og uden at være for iøjnefaldende eller prangende.4 kommentarer:

 1. Ej, det er blevet vildt fint, Ditte! Det ser da rigtig godt ud med wallstickerne - sikke en god ide! :D Men er du sikker på, at det ikke var mig, der havde nævnt det for dig i forhold til at gøre det personligt? ;) Det gjorde jeg i hvert fald på Instagram hehe..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone :)
   Og du har helt ret. Det var dig der kommenterede legekøkkenet på instagram. Jeg forvekslede det med Annette fordi hun kommenterede det andet indlæg om legekøkkenet på bloggen. Beklager fejlen. Det får jeg lige rettet. :)

   Slet
  2. Hehe ej det er da bare helt i orden, Ditte! ;)
   Har I egentlig købt mad og køkkenredskaber til køkkenet fra Ikea også? :)

   Slet
  3. Jeg har ændret indslaget nu.
   Vi købte gryder og lidt mad fra ikea. Så kan han altid ønske sig lidt mere tilbehør senere, hvis det bliver nødvendigt :)

   Slet