torsdag den 13. september 2012

Ny brugt flyverdragt

Oliver har i dag modtaget sin nye brugte flyverdragt, som hans mor har købt på dba. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten på dragten, og selvom man godt kan se den har været brugt, så er der ikke nogle synlige skrammer eller slid. Oliver var dog ikke ovenud begejstret for at prøve flyverdrsgten, for den er stadig for stor. Den var også meget varm at have på indendørs, når man også samtidig skal prøve den nye brugte Reima elefanthue og luffer. Øv altså mor. Det er ikke særlig sjovt. Men mor synes at flyverdragten er fin :)

4 kommentarer:

 1. Den ser super fin ud :) Glæder mig til at høre dine erfaringer med den, jeg er stadig totalt på bar bund med hvad jeg skal vælge af vintertøj til mini :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Ditte, rigtig sød flyverdragt :)
  Har du før handlet brugte flyverdragter på DBA og i så fald, hvordan har du oplevet kvaliteten af dem du har købt? Hvor meget kan man ca. spare ved at handle brugt?

  Jeg spørger fordi jeg er indehaver af en dansk side om flyverdragter, der hedder http://flyverdragt-udsalg.com og snart vil skrive en guide om, køb af brugte flyverdragter.
  Håber du vil svare på mine spørgsmål :)

  SvarSlet
 4. Hej
  Tak for din kommentar på bloggen.
  Jeg har i denne sæson købt to brugte flyverdragter, som begge er fra Reima. Den flyverdragt som du ser her har jeg givet 200 kr incl fragt. Den har kostet 899 kr fra ny. Ligeledes har jeg købt matchende Reima elefanthue i uld og luffer til 200 kr. Nyprisen for disse ting er 470 kr.
  Da denne flyverdragt stadig er i det største har jeg købt den anden Reima flyverdragt, som jeg har givet 225 kr incl porto, se et andet blogindlæg. Den ser ud som ny, og er i fantastisk stand. til den dragt har jeg også købt elefanthue og luffer fra Reima til i alt 250 kr.
  Derudover har jeg købt to brugte vinterjakker til Oliver. Den ene er fra Mini a ture og blev købt med mini a ture luffer til 250 kr. Nypris er over 1000 kr. Den er ligeledes som ny, og er rigtig lækker. Den har jeg vist også lavet et blogindlæg om.
  Jeg har lige købt en brugt danefæjakke til 285 kr incl porto, som har kostet 850 kr fra ny.
  Alt i alt har jeg gjort nogle rigtig gode køb på brugtmarkedet. Jeg har alle gange budt langt under det udbudte pris, så hvis folk ikke har været villig til at handle om prisen, så har jeg blot takket nej til handlen og fundet nogle andre der var villig til at handle til en god pris.
  Håber dette har svaret på dine spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at rette henvendelse igen.
  Mvh Ditte

  SvarSlet