søndag den 9. september 2012

BagagerumsmarkedI dag var jeg med mine to svigerinder til bagagerumsmarked I Aalborg. Det var super hyggeligt, at være afsted med dem, og vi osede rundt mellem alle boderne. Der var virkelig mange boder at kigge på, og vi kunne have brugt hele dagen derude, men vi tog hjem efter to timer, da vi ikke havde flere penge, og ikke kunne slæbe mere :)
Jeg fik købt en masse fine ting – næsten alle til Oliver. Jeg synes jeg fik gjort en masse gode handler til gode penge.

Jeg købte et termosæt fra Minimo i antracitgrå i str. 80 til Oliver. Det skal han bruge I dagplejen nu her, så det er straks blevet vasket, så det er klar til i morgen. Det er selvfølgelig godt brugt, men stadig I fin stand, og kvaliteten virker til at være rigtig god. Der er både reflekser og rib i ærmer og ben, så det ikke blæser ind af ærmerne og benene. og det bedste: jeg betalte kun 30 kroner for det :) Vejledende pris for et nyt sæt er 349 kr J Jeg elsker, at gøre gode køb.


Næste ting som kom med i indkøbsposen var den fineste hæklede bamse i petroleums blå. Det var en ældre dame som havde en bod udelukkende med de fineste hæklede dyr og sager. Hun var super ferm til at hækle, og man kunne se, at hun nød sit håndarbejde. Min svigerinde købte en hæklet negerdukkepige med totter i håret til hendes lille pige, og jeg købte en fin bamse med lange arme og ben til Oliver. Jeg valgte den ud fra dens flotte farve, og fordi den havde lange og slanke arme og ben, som er lette for Olivers små finger at holde om. Den kostede 75 kroner, hvilket jeg gerne vil betale den rare dame for et godt stykke håndværk. Oliver tog den også I brug med den same han fik den I hånden. Han har krøbet rundt på gulvet med den I hånden imens han pludrede med den. Jeg synes den skal have et navn, men jeg ved ikke hvilket. Min mand spurgte Oliver hvad han selv synes den skulle hedde, hvortil han svarede; jayjay, eller noget lignende.. Har i mon nogle gode forslag til et fint bamsenavn?

Næste indkøb var to stykker larme-legetøj :). Oliver elsker det, så jeg må føje mig for hans ønsker, og tilsidesætte min ide om, at han kun skal have trælegetøj og lydløse legesager. Det ene er et board, hvor man kan trykke på alle bondegårdsdyrene. Den siger fine dyrelyde og er i rigtig fin stand. Jeg købte også en krokodille xylofon fra Fischer Price, som så helt ny ud. Den siger også skønne larme-lyde. Jeg betalte 20 kroner pr del. Igen var Oliver meget tilfreds med mine køb.
Dernæst købte jeg en lydbog af en art. Oliver har en lignende bog om dyr, som han er rigtig glad for. Denne bog er om bondegården, hvor man kan trykke på nogle lydbokse ude i siden, som passer til de respektive sider I bogen. Den gav jeg 10 kroner for, og den er også I rigtig fin stand. Den trænger dog til nogle nye batterier.
 
Jeg købte også en lille trævogn med træklodser for 15 kr. Jeg har en plan om at male klodserne i hvid, sort, mint og petroleumsgrøn, så den bliver lidt mere moderne : )

Dernæst købte jeg en Babynap til barnevognen. Den var helt som ny, og der medfølger en fin lille taske til at sætte fast på siden af barnevognen. Den bruges til at sætte for barnevognen i stedet for en stofble eller lign, så der ikke kommer vind og sol ind i barnevognen. Jeg gav den nette sum af 10 kroner for den, hvor normalprisen er 129 kroner. Den er lige blevet vasket, så den kan blive taget i brug inden længe.

Næste indkøb er et hyndesæt fra Stokke til Olivers højstol. Det er i imprægneret tekstil, så det kan tørres af, når det bliver smurt ind i diverse fødevarer, som Oliver spiser. Det er næsten som nyt, og jeg gav kun 75 kroner for det. Ny pris er 329 kroner :) Yay :) Så kan jeg skifte mellem det oprindelige hyndesæt og dette nye sæt, når de trænger til at blive vasket, hvilket de ofte gør med en lille mad-spreder i huset :)
 
Jeg købte en lækker Reima-hue og Celavi overtræksfutter i en bod. Det var aldrig brugt, men der var skrevet navn i begge dele. Det gør mig ikke noget, så længe prisen er god. Jeg gav 20 kroner pr del. Huen er i limegrøn uld yderst og bomuld inderst, så den ikke kradser, og der er windstop ved ørene, så de er godt beskyttet for vinden. Det skal Oliver også bruge i dagplejen, når vejret bliver mere råt og koldt.

Slutteligt købte jeg et Phillips krøllejern og et OBH nordica "krøllejern". Phillips krøllejernet er et multi krøllejern, som kan bruges til kreb og krøl, hvor OBH krøllejernet er sådan et moderne jern til at lave bølger i hårdet, og give det lidt naturkrøl. Begge dele kostede tilsammen 75 kroner og var som nye. Jeg har tit manglet et krøllejern når jeg skal sætte hår. Jeg er dog for nærig til at købe et nyt jern, fordi jeg kun bruger det til håropsætninger (læs: hvilket ikke sker særlig tit efter jeg er blevet mor :))Jeg fik, som i nok kan læse, købt en masse sager. Jeg synes jeg har gjort nogle gode handler, og jeg elsker at finde nogle brugte kvalitetsvarer til fornuftige penge, og give tingene et nyt liv. Det er synd, at man smider så mange fine ting væk, fordi man ikke har brug for dem længere. Mange glemmer bare at tænke på, at de måske kunne gøre glæde hos andre. Jeg får i hvert fald, eller rettere Oliver får glæde af disse ting i den kommende tid.

Hav en god aften kære blogland :)


2 kommentarer:

  1. hold da heeeelt op nogle gode køb, det er da helt vildt med nogle priser altså, det kan da gøre enhver kræmmer elsker dybt misundelig :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak tak.. Jeg er også godt tilfreds med dagens høst. Det har givet lyst til at gøre flere køb i fremtiden :)

      Slet