torsdag den 30. august 2012

Himmelske muffins

Jeg fik en ustyrlig lyst til at bage i forleden dag, fordi lige siden Cute Carbs  postede det lækreste indlæg om luksusmuffins har jeg haft disse skønne muffins i tankerne. Hvis jeg bager er det oftest muffins, og derfor var det også super oplagt at give sig i kast med disse Luksus brombærmuffins med marcipan og hvid chokolade. De er super lette at lave, og så smager det himmelsk. Normalt er jeg ikke så stor fan af marcipan, men i denne opskrift er det bare prikken over i'et :) De ville ikke være de samme muffins uden marcipan. Så har du en anledning til at bage, så finder du opskriften her.
Jeg skal nemlig holde Norlie tøj aften hjemme hos mig på tirsdag d. 4. september. Der kommer en dame fra Norlie og fremviser tøjet, lidt a la Tupperware og Pomp de lux :)
Jeg skal derfor have forberedt en masse lækkerier, som gæsterne kan hygge sig med, imens de kigger på tøj. Muffinsene er derfor straks lagt i fryseren efter  afkøling, så jeg blot lige skal lune dem inden servering på dagen.
Derudover vil jeg servere min rutine med yndlingsmuffins; nemlig muffins med blåbær og philadelphia. Jeg tror også jeg vil bage marengs og daim toppe. De er nemme og bage, og nemme at sidde og hapse :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar